APUNTES DE VIDA COTIDIANA
 
COVID-19
APUNTS DE VIDA QUOTIDIANA
 
COVID-19
NOU SERVEI
 
ASSISTÈNCIA ONLINE
Vídeo
 
Persones i paisatges
espai diverpsitat1.jpg


Espai DiverPsitat

Estic profundament convençuda que tot allò que aporta noves esperances, nous camins per viure la vida de manera positiva, fa que siguem persones més completes i, per tant, més humanes, més reals i amoroses amb els altres. Si això s’esdevé en el nostre món, el món arribarà a ser un lloc millor per a tothom.
(Virginia Satir: “Autoestima”)


Què és l’Espai DiverPsitat?
L'Espai DiverPsitat és un centre d'atenció psicològica, recursos psicosocials i prevenció, per promoure les relacions sanes, tenint en compte les connexions entre els factors personals i els socials. Està reconegut com a centre sanitari per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En què es fonamenta?
La qualitat de les relacions humanes repercuteix en la qualitat de vida i en la salut de les persones. Tanmateix, ningú neix ensenyat per relacionar-se bé. Podem estar hiper-comunicats tecnològicament, i al mateix temps molt poc o mal comunicats amb nosaltres mateixos i amb les persones que ens envolten. El primer acte comunicatiu és escoltar.

El ritme frenètic de la vida actual, plena de presses i d’impaciència pels resultats, satura la ment i les emocions de les persones i genera fàcilment un estrès maligne que, en bona part, es podria evitar si mantinguéssim l’hàbit de “retornar periòdicament a casa” per refer-nos dels impactes, ressituar-nos i capacitar-nos per continuar el viatge.

Què hi podem trobar a l’Espai DiverPsitat?
A més de les activitats pròpies d’una consulta psicològica tradicional, l’Espai DiverPsitat permet el desplegament del Programa Aprèn a Ser Tu i dels Serveis i les Activitats que se’n deriven, a través de les quals cadascú pot trobar-se amb si mateix i descobrir nous companys i companyes de trajecte.

L'Espai DiverPsitat ofereix un ambient facilitador on cadascú pot ser escoltat i escoltar, com a primer pas ineludible per a què cada persona pugui esdevenir realment ella mateixa, marcar el rumb de la seva pròpia vida i enriquir el món amb les seves aportacions úniques i irrepetibles.

L’Espai DiverPsitat constitueix un dispositiu d’acollida per facilitar el desplegament del potencial de cada persona i de cada grup, així com el “retorn a casa” tan necessari quan travessem moments de canvis vitals, de bloqueig o de confusió, i necessitem aturar-nos per retrobar el rumb i continuar el viatge.

Qui hi pot anar a l’Espai DiverPsitat?
El Centre Espai DiverPsitat està obert a persones de totes les edats. Periòdicament, proposa activitats diferenciades segons les diverses etapes de la vida. I promou la transmissió de vida entre les diverses generacions.

On és?
Com a Centre físic, l’Espai DiverPsitat està situat a la Plaça del Canonge Collell, nº 8, al bell mig del centre històric de la ciutat de Vic, al cor de la Catalunya Central.

Com a disposició mental i emocional, es trasllada a totes les meves activitats professionals i als llocs on acudeixo per realitzar-les.

Facilitats de pagament
 
carnet-jove.jpg
CARNET JOVE
FORMACIÓ ARREU DE CATALUNYA
 
Cursos, conferències...
Informació
 
Fortaleses personals: què són?
Activitats
 
Memòria 2011-2013
Núria Mata
Pl. Canonge Collell, 8 1er 2a
08500 Vic (Barcelona) - Spain
Plànol de situació
Crèdits
Avís Legal
www.nuriamata.com
info@nuriamata.com
tel. +034 938 860 634